Kiállító terünk várja képző- és iparművészek jelentkezését, akik bemutatkozni/eladni szeretnének a budai illetve a városlátogató magyar vagy külföldi közönség előtt. A kiállításaink ideje lehet néhány órás akció, vagy hosszabb ideig tartó tárlat. A három termes képzőművészeti galéria, két önálló teremmel és íves aulával rendelkező tér-együttes, ahova egy üveglépcső vezet a Clark Ádám térről. Profi képfüggesztő-rendszerrel és műtárgyvilágítással rendelkezik, posztamensekkel kiegészítve, akár két különböző kiállításra is fogadóképes. A kiállító tér személyesen és elektronikusan is őrzött, műtárgyak értékesítése is lehetséges. Látogatottsága jelentős. Személyesen vagy telefonon, illetve e-mail-en érdeklődhet. Itt olvashatja a kiállítás lehetőségének költségeit, alább pedig opcionális szervezési költségeket.

 

 

 

OPCIONÁLIS LEHETŐSÉGEK

  1. Elkészítjük a kiállítási meghívóját, analóg és/vagy digitalis formában. Igény esetén egyszerű kiállítási katalógust, de kiadó tapasztalataink alapján nagyobb terjedelmű művészeti könyvet életmű kiadvány is készítünk.
  2. Elkészítjük az utcai molinó grafikáját és kivitelezzük azt.
  3. Igény szerint  megszervezzük a kiállítás megnyitó, vagy záró rendezvényt, akár 40 ülőhellyel, hangosítással, zongora használatának lehetőségével, szerviz asztalokkal és készlettel, szolid vagy prémium minőségben.
  4. Szakmai és protokolláris kiállítás megnyitó-méltató beszédet vállalunk.
  5. Eseményfotózást, videozást biztosítjuk.
  6. Megszervezzük igénye esetén előadóművészek közreműködését.
  7. Műtárgyszállítást rakodást megszervezzük, illetve lebonyolítjuk.
  8. Értékesítjük műtárgyait.
rendezvény 1rendezvény 3rendezvény 5rendezvényresanszky 5megnyito