Vajon mi a jó tudás? Hogyan különböztetjük meg a rossz tudástól? Ki az, aki eldöntheti? Változhat-e, vagy állandó? Talán az tapasztalat, amit megéltünk, s megélték elődeink, fölfogtuk azt Isten segedelmével, az lehet az útmutatónk.
Magánoktatás kisiskolásoknak – akár felzárkóztatásról, akár tehetséggondozásról legyen szó; akár matematika vagy fizika, akár irodalom vagy történelem.
Konzultáció gimnazistáknak, egyetemistáknak.
Általában a hozzánk betérők jól ézik magukat. Ebben a különös atmoszférában serkentjük a tudásvágyat, meghallgatjuk a kamasz-panaszt, amely gyakran nyújt megoldást. Szakdolgozatokban, diplomamunkákban konzultálunk különös tekintettel várostörténet, kultúraelmélet, -antropológia, kultúraszervezés, kiállításelmélet.
Az igazat kutatjuk közösen, vissza- és tudomásul véve annak erejét, az atyai szigor szeretetével adjuk tovább. Várhatnak tőlünk segítséget és akár válhatnak segítővé ennek a helynek, amely képes kapcsolatot teremteni, ápolni. Segít azoknak, akik az egység helyett, a kétség fogságába kerültek.
Lehetőséget adunk tudományos, vagy népszerű előadások, összejövetelek megtartására, esetleg magunk készülünk vagy szakember barátainkat invitáljuk szakmai, vagy tudományos rendezvény megtartására a helyszínen.
Felkérésre gyakorlott kiadóként végiggondolunk és tanácsot adunk könyvszerkezetek megszületésére. Művészeti, irodalmi kiadványok gondozását, a teljes szerkesztési és könyvészeti feladatokat felvállaljuk.

Arculatokat tervezünk, belsőépítészeti megoldásokban adunk tanácsot, illetve felvállajuk a kiviteli tervezést is.